Bij het eerste (telefonische) contact bespreken we uw vragen. Vervolgens wordt met u een afspraak gemaakt om de zaak verder met u op kantoor of op een andere locatie te bespreken. Het is bij Nieuwstad Advocaten mogelijk om, als u op werkdagen verhinderd bent voor een afspraak, ook op zaterdagen een afspraak te plannen.

Tijdens de eerste afspraak, de intake, brengen we uw hulpvraag zorgvuldig in kaart, zodat wij u van een gedegen juridisch advies kunnen voorzien en/of actie voor u kunnen ondernemen. U wordt hierbij steeds geïnformeerd over de gang van zaken, maar ook over de kosten. De advocaten van Nieuwstad Advocaten zullen u nooit een uitkomst voorspiegelen die niet haalbaar is en blijven u in het verloop van een procedure wijzen op de kansen en risico’s.

Uitgangspunt is om de zaken snel, en zo mogelijk buiten een procedure om, te regelen. Soms is het echter nodig dat er wel een procedure wordt gevoerd bij de rechtbank en wij staan u daarin dan ook bij. Nieuwstad Advocaten heeft veel ervaring waar het gaat om het voeren van procedures in allerlei soorten en maten, maar ook in het treffen van regelingen om procedures juist te voorkomen.